Classes

Classes d’Equitació

Les classes d’equitació s’inicien amb infants a partir de 6 anys. S’hi ensenya des de com tenir cura del cavall, (higiene, raspallat, benatge) el coneixement bàsic de la seva psicologia, la preparació per a muntar i com es munta correctament.

Les classes d’equitació s’imparteixen tant a infants com a adults en diferents nivells de coneixement (iniciació i perfeccionament). La doma natural també és una altra línia que s’ofereix des de l’hípica. La professora d’equitació, la Marta,  imparteix classes de doma natural partint del respecte i de l’estimació cap als cavalls i el seu món. L’entesa entre les persones i els cavalls en ella en són un bon exemple.

L’alumnat pot assistir a classes amb el seu cavall o amb un dels seus, així mateix hi ha la possibilitat de fer classes particulars o en grup. Les classes com ja us hem avançat les imparteix personal molt ben qualificat. Els horaris són adaptables i personalitzats.

En el cas que els clients de pupil•latge no puguin muntar el seu cavall entre setmana o estiguin uns dies fora, l’hípica s’encarrega de muntar-los i donar-los corda.

D’altra banda i de manera gratuïta tots els cavalls, exceptuant-ne els enters que surten en paddocks privats, surten cada dia al camp de l’hípica.