Centre

La Masia Hípica Cal Senyor està situada a 5 Km de Vilassar de Dalt, al centre del Parc de la Serralada Litoral.

El Parc disposa d’uns bons camins d’accés, des del Vallès i des del Maresme. El clima i les temperatures suaus de la comarca en fan un entorn agradable on a més hi podreu trobar força senders per a les vostres excursions. Aquestes característiques en fan un lloc ideal per anar-hi amb tota la família.

L’ambient acollidor i casolà us farà sentir com a casa vostra. En Bartomeu i la Dolors, juntament amb la Nuri, la Marta, la Marina i el Víctor us oferiran i us explicaran totes les possibilitats perquè us hi trobeu còmodes. L’hípica no ha volgut renunciar en cap moment a l’ambient íntim i familiar de casa de pagès, i han conservat la manera de fer i l’entorn de l’antiga masia dels rebesavis.

L’Hípica Cal Senyor col•labora amb diferents escoles de les comarques veïnes i porta a terme Campus i visites on s’explica l’atractiu i complex món del cavall. Alhora que se’ls mostra diferents i senzilles maneres de fer d’una hípica un lloc sostenible i no agressiu per a la natura.

Els control del menjar dels cavalls i la qualitat és un dels punts forts de l’establiment. Tant bon punt els camps donen alfals, reigràs i civada els cavalls se’n beneficien. Pel que fa al gra es treballa amb Pinsos Prats una de les millors i més reconegudes cases de menjar per a animals.